virus_2 Vi har åbent​

Hold dig opdateret på retningslinjerne. Læs mere her

Massage-behandling for et øget psykisk og fysisk velvære​

Trænger du til at forkæle dig selv med en afslappende massagebehandling, eller træner du meget, og kunne du tænke dig at give din krop optimale betingelser for en god restitution? Så er du kommet til det helt rette sted.

Vi har en fysioterapiklinik i Hedehusene, hvor vi både tilbyder fysioterapeutisk behandling samt forskellige typer massagebehandlinger. Klinikken er let tilgængelig, uanset om du kommer fra Høje Taastrup, Roskilde eller andre nærområder.​

​Afslappende massage og sportsmassage

Massage og sportsmassage er en fysisk og manuel påvirkning af bevægeapparatets muskulatur og bindevæv. Massage medvirker til øget psykisk og fysisk velvære, og det kan derfor være en ideel behandling for dig, hvad enten du har smerter, er anspændt, eller du bare trænger til at forkæle dig selv. Derudover kan det medvirke til en hurtigere restitution af trætte og slidte muskler.

Formålet med den dybdegående sportsmassage er at hjælpe kroppen til at udskille affaldsstoffer samt tilføje nyt frisk ilt og næringsrigt blod. Sportsmassage kan være nyttigt for dig, som træner hårdt, eller for dig som har et meget monotont arbejde.

En massagebehandling hos os kan benyttes enten alene eller som et godt supplement til fysioterapeutisk behandling. 

Kontakt os og hør mere om massage

Hvis du kunne tænke dig at bestille en tid til massage, kan du med fordel benytte dig af vores online bookingsystem, som giver dig mulighed for nemt og hurtigt at booke en tid online.

Har du nogle spørgsmål omkring massage, vores priser, eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe lige netop dig , så er du naturligvis altid meget velkommen til at tage kontakt til os på telefon 51 34 21 57 eller på e-mail heidelbachfysioterapi@gmail.com.

Samarbejdspartnere

Hvem er vi?​

facebook-blue Følg med på Facebook

Heidelbach Fysioterapi

CVR: 29895791

Industrivej 35, st, 2640 Hedehusene

Klik her for rutevejledning

Mails besvares alle hverdage ​

heidelbachfysioterapi@gmail.com.​

Åbningstider

Mandag - fredag

09.00 - 21.00

Lørdag og søndag

Lukket

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores åbningstider.