​Massage-behandling for et øget psykisk og fysisk velvære

Trænger du til at forkæle dig selv med en afslappende massagebehandling, eller træner du meget, og kunne du tænke dig at give din krop optimale betingelser for en god restitution? Så er du kommet til det helt rette sted.

Jeg er uddannet massør, og jeg har en fysioterapiklinik i Hedehusene, hvor jeg både tilbyder fysioterapeutisk behandling samt forskellige typer massagebehandlinger. Klinikken er let tilgængelig, uanset om du kommer fra Høje Taastrup, Roskilde eller andre nærområder. 

Afslappende massage og sportsmassage

Massage og sportsmassage er en fysisk og manuel påvirkning af bevægeapparatets muskulatur og bindevæv. Massage medvirker til øget psykisk og fysisk velvære, og det kan derfor være en ideel behandling for dig, hvad enten du har smerter, er anspændt, eller du bare trænger til at forkæle dig selv. Derudover kan det medvirke til en hurtigere restitution af trætte og slidte muskler.

Formålet med den dybdegående sportsmassage er at hjælpe kroppen til at udskille affaldsstoffer samt tilføje nyt frisk ilt og næringsrigt blod. Sportsmassage kan være nyttigt for dig, som træner hårdt, eller for dig som har et meget monotont arbejde.

En massagebehandling hos mig kan benyttes enten alene eller som et godt supplement til fysioterapeutisk behandling. 

Hvad koster massage?​

Min pris på massage afhænger af, om du vælger en halv time eller en hel times behandling.

En massage af en halv times varighed koster 270 kr. hos mig, mens en massagebehandling af en times varighed koster 500 kr. Det spiller ingen rolle i forhold til prisen, om du foretrækker en almindelig massagebehandling, eller om du har brug for sportsmassage.


Læs mere om mine priser her.

Book tid til din behandling online

Kunne du tænke dig at komme til en afslappende massagebehandling hos en dygtig og erfaren massør? Så kan du med fordel booke en tid online hos mig – det er både hurtigt og nemt. Jeg har et online bookingsystem. Har du nogle spørgsmål omkring behandlingen, eller kunne du tænke dig at høre mere om fordelene ved regelmæssig massage, så er du også altid meget velkommen til at tage kontakt til mig enten ved at ringe til mig på telefon 51 34 21 57 eller ved at skrive til min e-mail heidelbachfysioterapi@gmail.com.​​ Så kan du forvente at få et svar på din henvendelse inden for ganske kort tid. 

Samarbejdspartnere​

Følg os på Facebook

​Heidelbach fysioterapi

Tlf.: 51 34 21 57
E-mail: heidelbachfysioterapi@gmail.com